Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Az Adobe After Effecktel...

Az Adobe After Effecktel lehet feliratokat tenni a videókhoz?

Figyelt kérdés
Már mint úgy mint a híradóban a riport alanyok nevét

2013. máj. 10. 00:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát ez az egyik dolog, amire kitalálták....
2013. máj. 10. 00:29
 2/7 tabaki ***** válasza:
Dehogyis, azt csak az ezerszer gyengébb programok tudják, az AE már elfelejtette.
2013. máj. 10. 00:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Tegyél Movie Makerrel :D
2013. máj. 10. 01:15
 4/7 anonim ***** válasza:

Ilyen sablon a Corel VideoStudio PRO rendelkezik.Legalábbis hasonlóval. Aktiválás után a honlapjáról Free Title Packokat lehet letölteni, azok közzül válogathatsz.

Vagy a Cyberlink Power Directorral. Szintén aktiválás után regisztrálsz a honlapján és ott is több száz effekt közzül válogathatsz....

2013. máj. 10. 09:25
 5/7 A kérdező kommentje:
ha lehet normális válaszokat,az utolsónak meg köszönöm
2013. máj. 10. 21:55
 6/7 anonim ***** válasza:

[link]

Tudom, hogy sok itt az egyszerű, de aki keres az talál, vannnak igazán jó effektek is. Csak példának a bal felső sarokban lévő: klikkelj rá és megmutatja magát.

Én például itt találtam meg azt a klasszikus effektet amikor jobbról bejön a felirat és baloldalt távozik. Igaz eltartott egy darabig amíg megtaláltam.

2013. máj. 10. 23:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Végülis nem azt az oldalt hozza amit szerettem volna, mindegy....:)
2013. máj. 11. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!