Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy kell használni a vibert?

Hogy kell használni a vibert?

Figyelt kérdés
Letöltöttem gépre, és azután elkezdtem telepíteni,a telefonszámomat kéri, megadhatom?nem fog átverni és lehúzza a pénzem vagy valami? és utána hogyan tovább?? telefonra hogy tudnám letölteni? Nokia c503-ra?valaki leírná részletesebben köszönöm
2013. máj. 9. 15:38
 1/3 anonim válasza:
Nekem a telómra van letöltve. Nagyon jó. Nyugi nem fog becsapni. Tök jó, hogy tudok küldeni ingyen sms-t és tudok ingyen telefonálni azzal akinek le van töltve és telepítve van, a program. De ne felejtsd el csak akkor tudod használni, ha wi-fi zónában vagy. Remélem tudtam segíteni. :)
2013. máj. 9. 15:42
 2/3 anonim válasza:
sajnos csak androidra lehet rátenni. :/
2013. máj. 9. 15:45
 3/3 anonim ***** válasza:
#1: Ha van aktív mobilinternet előfizetése, akkor nem kell hozzá wifi. Gépre is rá lehet tenni pl. bluestack android emulátorral.
2013. máj. 9. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!