Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » WINDOWS (7) felgyorsítására...

WINDOWS (7) felgyorsítására tényleg csak az újratelepítés az egyetlen járható út?

Figyelt kérdés
2 év alatt lelassult, főleg az indítás utáni 5 percben

2013. máj. 8. 16:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
55%
A tiszteletbeli 15 perces várakozásidőt betartottam és csak utána oltottam, látván, hogy te nem tetted meg :)
2013. máj. 8. 20:57
 12/14 levis56 ***** válasza:

Azért én tennék egy próbát egy alapos rendszerkarbantartással és vírusírtással az én gépem látványosan felgyorsul utána és ha rendszeresen megcsinálod nem is lesz vele semmi gond. Elösször is törölj minden felesleges programot amit nem használsz a gépedről /Revo Uninstaller/ez kitörli aháttértárolókbol és a regisztrációs adatbázisból is a felesleges dolgokat,használd a végleges törlést és a nyomtakarítás funkciókat a program eszközök menüben.Ezután futtasd le a következő rendszerkarbantartó programokat.

Advenced SystemCare Ultimate.

Wise Care 365.

Auslogics registry cleaner.

Ccleaner.

Ha van komoly vírusírtód futtasd le mindenre kiterjedő keresés módban,han incs ilyen javaslom a Dr web cureit ez egy online víruskereső nagyon jó paraméterekkel.

Ha így sem gyorsul a géped akkor telepítsd újra.Szia.

2013. máj. 25. 08:24
 13/14 levis56 ***** válasza:
Azt elfelejtettem,hogy egy töredezetség mentesítés sem árthat/Dikeeper/.
2013. máj. 25. 08:31
 14/14 levis56 ***** válasza:
Diskeeper.
2013. máj. 25. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!