Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Nem jelenik meg a kapcsolat a...

Nem jelenik meg a kapcsolat a viber kapcsolat listán, van rá ötletetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok az a problémáám, hogy van egy két ember, akinek nem jelzi ki, hogy fel van telepítve a viber a telefonjára. Ezáltal nem tudom viber-en hívni. Ő tud engem, mert rajta van a viber, de én nem tudom őt ezért.

Valami megoldás, hogy felkerüljenek a listára? Köszönöm!

2013. máj. 8. 16:20
 1/7 anonim ***** válasza:

Lehet valamelyik fél még nem aktiválta. Egyébként ma jött ki a Viber pc-re is. Próbáld meg ott is ugyanez-e a helyzet. Csak a számod kell megadni. Teljesen ingyenes.

[link]

2013. máj. 8. 16:23
 2/7 A kérdező kommentje:

ige már feltelepítettem, de ott is ugyanez a helyzet..

még annyi, hogy ha mondjuk chatelek azzal a személlyel a telefonomon, azt megjeleníti a gépen a viber, de nem irhatok a gépről neki

2013. máj. 8. 16:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Lehet hogy egyszerre egy időben nem tudsz két helyről chatelni, azt nem tudom, nem próbáltam. Próbáld csak a gépen, úgy működnie kell.
2013. máj. 8. 16:32
 4/7 A kérdező kommentje:
ha csak géről vagyok fennt akkor sem tudok írni..és a telefonomon továbbra sem jelenik meg a viber-es kapcsolatok listáján
2013. máj. 12. 11:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Amikor feltelepítetted legelőször a telefonon, kapnod kellett egy kódot. Aktiváltad, ugye?
2013. máj. 12. 11:20
 6/7 A kérdező kommentje:
igen
2013. máj. 12. 19:06
 7/7 Laci1991 válasza:
Nekem is ugyan ez a problémám...és én se jövök rá hol a hiba, pedig már használom egy ideje a Vibert.
2013. máj. 18. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!