1Roberto1 kérdése:
Ha 64 bites windows 7 em van és 4gb ramom miért 3.25gb ramot mutat hogy az használható?
Figyelt kérdés
sziasztok itt meg tudjátok nézni nem értem egyszerüen 64 bites rendszer és 3.25 gb ot enged a 4gb ramból nem tudna valaki segíteni miért?:( [link] 32 biten is ezt irta és direkt emiatt raktam fel 64 bites rendszert gondolom sehol se lehet beállítani ezt köszönöm a válaszokat : (2013. máj. 8. 13:49
1/8 Réti bubuzér válasza:
Ott van az a 4 giga, a képen is rajta van :) A használható memória pedig azért kevesebb, mert a rendszer lefoglal egy keveset erre-arra, főleg hardverekhez.
2/8 anonim válasza:
Integrált videókártya mennyi RAM-mal fut?
3/8 A kérdező kommentje:
oh kösz srácok ja ez nem integrált van benne egy 1 gb os nvidia videokártya mindjárt mondom mi a neve
2013. máj. 8. 14:19
4/8 A kérdező kommentje:
Nvidia gt440 series : D bár pontos adatot max home everestel tudok adni
2013. máj. 8. 14:20
5/8 A kérdező kommentje:
amit le köllene tölteni: D
2013. máj. 8. 14:20
6/8 A kérdező kommentje:
Akkor tehát a rendszer annyi ramot használ amennyit levett a 4gb ból remélem tényleg .. köszönöm : )
2013. máj. 8. 14:21
7/8 Pj0tr válasza:
Attól, hogy van benne vga még lehet az alaplapon egy integrált is ami nincs letiltva.
8/8 A kérdező kommentje:
hol tudom ezt letíltani?: (
2013. máj. 8. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!