Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Camtasia Studio 7 miért nem...

Camtasia Studio 7 miért nem készit a játékról felvételt?

Figyelt kérdés
2013. máj. 8. 07:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Dehogynem , készít az.
2013. máj. 8. 08:04
 2/8 A kérdező kommentje:
sajnos nekem nem töb játékot meg próbálta de csak egy játékal müködik a lfs játékat nem tudom vagy talán valamit álitani kel a progin nem tudom
2013. máj. 8. 08:27
 3/8 anonim ***** válasza:
3D gyorsított programokról/játékokról nem tud, ugyanis más módszerrel dolgozik mint pl a Fraps (fordítva is igaz, Fraps-el nem lehet nem 3D gyorsított programokat rögzíteni)
2013. máj. 8. 08:39
 4/8 A kérdező kommentje:
a frps al nem lehet valahogy a web kamerát bekapcsolni
2013. máj. 8. 08:48
 5/8 anonim ***** válasza:

Próbád ki az ACTION!-t. Ez képes rögzíteni a webkamera képét, és tágabb keretek között lehet a felvételi beállításokat variálni.

Próbaverzió: [link]

2013. máj. 8. 10:24
 6/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen ez a progi hasznos lehet vele játék ról felvételt késziteni a web kamerával egyszere nem tudnád honan tudnám letölteni a tejes verziót Action Recorde enek a proginak
2013. máj. 8. 18:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Sajnos több helyről leszedtem már , teljesnek mondott változatot, de eddig még egy sem működött. Illetve működik, csak pont úgy mint a próbaverzió, vagyis ott van a logo fent középen.
2013. máj. 8. 19:07
 8/8 A kérdező kommentje:
aha értem azért köszi a segitséget
2013. máj. 8. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!