Dudola József kérdése:
Flight simulator X menne akadozás mentesen ezen a gépen? AMD FX 8150 proci, Asus HD 7850 2GB videókártya 8 GB 1333MHZ ram?
Figyelt kérdés
2013. máj. 7. 19:04
2/11 A kérdező kommentje:
Mi az,hogy minden menne?Hogy érted?
2013. máj. 7. 20:12
3/11 anonim válasza:
Az FSX rosszul van felépítve, ultra jó gépen is tud szaggatni. Mire használnád ? Milyen kiegészítőket akarsz rárakni ? Sajnos nem mindegy mert ez ha úgy vesszük egy 2006 os játék. Amúgy nem gondolkoztál inkább intel prociban ? FS jobban szereti sokak szerint.
4/11 A kérdező kommentje:
Reptereket,forgalmat,737 NG.
A gép már megvan,csak a játékot tervezem most megvenni.Azért kérdeztem,hogy kb. mire számítsak.
2013. máj. 8. 08:15
5/11 anonim válasza:
Menni fog rajta, majd max lejjebb veszed a settingset.
7/11 anonim válasza:
Amúgy áruld már el. Miért amd? Mert az olcsóbb? Ha így indulsz neki ne akarj gamer gépet. Ezek költséges ketyerék hogy fullon fusson minden.
8/11 anonim válasza:
Mi az, hogy miért AMD???
Most jönnek csak igazán azok a játékok, ahol az AMD alázni fogja az Intelt...
Minden nextgen konzolban 8 magos AMD proci és VGA lesz.
Ergo ilyenre lesz optimalizálva és ált. a konzolos verziókból csinálják az átiratot. ;)
Gondolkozz, mielőtt okoskodsz.
9/11 anonim válasza:
MÉg az intel van toppon. Az más kérdés, hogy "jönnek". ÉS ha nem válik be? Inkább még mindig 2 darab 4 magis i7 mint egy vacak amd...
Amúgy az intel fizikai számításban mindig is verte az amd-t, és verni is fogja. Ebben nem kételkedek.
10/11 anonim válasza:
Teszteltem a procit. Akadizok raja az fsx teljes grafikán (ennyit az amd-ről). Mindenképp erősebb cucc kell hogy elbírja. VGA-t nem tudom, én egy erősebbel próbáltam ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!