Miért nem tudok drivert frissíteni? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Egy msi laptopom van, Windows Xp, nVidia GeForce 8400M G videókártyával, és szerettem volna frissíteni a drivert mert elég régi. Letöltöttem az nvidia oldaláról a legújabb, hozzá való driver (biztos hogy jó hozzá többször megnéztem) és nekiálltam telepíteni, ment is, de egyszercsak a vége felé, leállt és kaptam egypár hibaüzenetet (ilyesmi hogy a következős memóriaterületen xy(nem tom fejből) nem végezhető el a következő művelet : written , és szépen leállt a hangkártya driver, vírusirtó stb... és erről hibaüzenetek tönkelege tájékoztatott, ilyesmi hogy a következő program hibát észlel azért leállt....... Ezután egyébként csináltam egy rendszervissza állítást, nehogy valami ne működjön. Mi lehet a baj? Hogyan tudnám feltenni a legújabb videókártya drivert?
Légyszives segítsetek! Előre is nagyon szépen köszönöm!!
Próbáltad már lent a Graphics Driver-nél letölteni a drivert?Általában nekem is ez volt a probléma majd ez a linknek hála sikerült jó drivert választani
2009. szept. 29. 16:32
2/14 A kérdező kommentje:
Graphicdriver.com????? Nem tűnik valami normális oldalnak! Mért ne lenne jó az nvidia oldaláról letöltött driver??
2009. szept. 30. 14:35
3/14 A kérdező kommentje:
nem értem ezt az egészet! Légyszives segítsen valaki, örök hála!
2009. szept. 30. 14:36
4/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok balf.asz, csak valamiért nem műűködik, wááááááá
2009. szept. 30. 14:37
5/14 anonim válasza:
Futtass le egy általános kémporgi és víruskeresést. Lehet, hogy ez az oka, valami beleült a gépedbe.
2009. szept. 30. 16:42
6/14 anonim válasza:
Amikor letöltötted és elkezdted (volna) futtatni, milyen szinü volt a bal oldali kis pajzs? Ha sárga, az rendben van, ha viszont piros, akkor vagy fertözött a fájl, vagy nincs aláirva a tanusitványa. Ilyenkor a Windows okoskodik, nem engedi telepiteni.
2009. szept. 30. 16:45
7/14 A kérdező kommentje:
köszi, de a telepítő elindul, és a telepítés vége felé egyszercsak összeomlik minden, nincs kékhalál, de egy csomó minden leáll stb... És hiaüzenetek pl. a következő memóriaterülteten nem végezhető el a következő művelet: written.
2009. szept. 30. 17:46
8/14 anonim válasza:
Ez valszeg valami keményebb vírus lehet...Trójai akármi.
2009. szept. 30. 20:05
9/14 A kérdező kommentje:
nem hinném hogy vírus lenne, full bevagyok biztosítva, virusirtó stb... talán lehet hogy ram hiba, de sztem biztos nem vírus
2009. okt. 1. 14:45
10/14 A kérdező kommentje:
lefuttam egy egy viruskeresést nincs vírus a gépemen
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!