Tudtok mondani ilyen játékot?
Figyelt kérdés
Steamről kellene játék 15 euró alatt.
Legfontosabb szempont: jó gameplay, valami storyja legyen, ne kelljen hozzá atomreaktor(fusson egy gyengébb laptopon), ne legyen rövid, olyan bő 10 órányi gameplay jó lenne.
Nem fontos: openworld legyen, lehessen fejlódni (pl perkek), legyenek hozzá steam achivementrk.
Tudom hogy ez így sok, de nem kell az össz. teljesüljö, csak kb ezek
2013. máj. 6. 23:25
1/4 anonim válasza:
Sztem inkább hagyd a fenébe a steam-et és ismerd meg a torrentvilág csodálatos birodalmát.
2/4 A kérdező kommentje:
Most hülyéskedsz? Szülinapoma kérdezték szüleim, hogy mit szeretnék, és előre tudom, hogy kapok 3 könyvet. Normális válaszokat várok.
2013. máj. 7. 07:12
3/4 anonim válasza:
Team Fortress 2!
Az alapprogi, most ingyenes lett, vetess velük magadnak mann co-ban valami pakkot, aztán premium leszel!
4/4 anonim válasza:
Nem hülyéskedek, normálisan válaszoltam, te rontottál nekem, de nem is tudom miért. Miért akarsz a szüleidtől pénzért olyant kérni amit ingyen is megkaphatsz? Inkább kérj valami értékesebbet, olyat amihez nem lehet ilyen könnyen ingyen hozzájutni. Nem kell már mindjárt leharapni a fejem, mert mertem válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!