Most mit csináljak a laptoppal?
Figyelt kérdés
Nos vettem egy Toshiba C850-195 tipusú laptopot Windows 8-al együtt.na ész szóval az lenne a problémém hogy jó volna át telepíteni a windows 8at mert van egy internet modemom és annak a drivere nem passzol a windows 8-al mert mindig a driver újra indítsa a windowsot de nem tudom miért mert a másik gépemen is win 8 fut de azon nincs ilyen problémám.Nos akkor a kérdésem az lenne hogy betelepíthetném azt a windowsot ami a másik gepbe van telepítve garancia vesztés nélkül?2013. máj. 6. 15:25
1/3 anonim válasza:
Szerintem vegyél egy routert és hagyd az eredeti rendszert a laptopon.
2/3 anonim válasza:
Esetleg, ha szétbontod a laptopot az okozna garanciavesztést. Azzal, hogy op rendszert cserélsz nem vesztesz semmit (szerintem). Nézd át a garanciafeltételeket.
3/3 A kérdező kommentje:
és hol találom a feltételeket?
2013. máj. 6. 15:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!