Photoshopal lehet eltorzitot képeket visza állitani eredetire?
Figyelt kérdés
úgy értem hogy pl kivan kockázva a kép és eltüntetni azta a kockákat stb.. ilyenekre gondolok elöre is köszi2013. máj. 5. 21:19
1/10 anonim válasza:
Ha külön rétegen van a kockázás, és a mentett formátum megőrzi a rétegeket, akkor vissza lehet állítani. Ha a képpel azonos rétegen végezték a kockásítást és/vagy a formátum egybemossa a rétegeket (JPG, PNG, BMP) akkor nem.
2/10 A kérdező kommentje:
és ezt hogy tudom kideriteni ? vagy ha lehetséges photoshop cs5ön belül hogy bocs a kezdő kérdésekért csak most kezdtem az ipart :D
2013. máj. 5. 21:28
3/10 anonim válasza:
Megnyitod a fájlt. Van több réteg? Ha nincs, akkor sehogy. Ha van, akkor megnézed mi van az egyes rétegeken.
4/10 A kérdező kommentje:
amugy ha elvan torzitva nem lehet valahogy visza torzitani vagy valami ilyesmi?
2013. máj. 5. 21:40
5/10 anonim válasza:
Egyrészt függ a torzítás típusától (egy tükrözést vissza lehet állítani, de egy elhomályosítást nem) illetve a kép formátumától. Valószínűleg a PS is kezel olyan formátumot, ami nem csak a képet menti, hanem a rajta végzett lépéseket is. Ilyen "képből" vissza lehet állítani.
6/10 A kérdező kommentje:
én olyan képeket szerettem volna vissza állitani amit pl faceről vagy bárhonnan letöltök képet csak leszedtem párat és mindegyik 1 rétegű
2013. máj. 5. 21:55
7/10 tabaki válasza:
Az reménytelen, hacsak nem valami egészen egyszerű.torzításról -- nyújtásról vagy ' perspektíváról' -- van szó. Az egy rétegű képet nem tekintheted a magad vagy a szerkesztés szempontjából torzítottnak: Az az alapinformáció, amit látsz rajta, attól függetlenül, hogy eredetileg milyen módon hozták létre, egyéb információt nem tartalmaz.
8/10 anonim válasza:
egyszerű, mert ahogy Vazi írta, ha a kép kiterjesztése BMP, JPG vagy PNG akkor kapásból esélytelen a dolog, márpedig FB-n biztos, hogy csak ilyen képek vannak fent...
9/10 A kérdező kommentje:
kösz szépen :D hála isten vannak normális emberek is akik tudnak segiteni normálisan :D
2013. máj. 6. 20:09
10/10 tabaki válasza:
OFF
Vannak, vagyogatnak, de nekem például nem megy:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__4..
Szóval a kérdezőn is múlik...
ON
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!