Egy olyan programot keresek, amivel ízléses, szép nyomtatható lapokat lehet készíteni. Ötletek? Bővebben lent kifejtem, elég nehéz elmagyarázni.
Figyelt kérdés
Szóval, olyan programot keresek, ami olyan pl. mint a Word, hogy szöveget lehet bevinni, de lehet különböző keretet adni neki, kiemelni a címeket, az egészet olyanná tenni, mintha egy rendes boltban vettem volna. Belinkelek egy mintát: [link] szóval ilyesmiket szeretnék készíteni.2013. máj. 5. 18:58
2/3 tabaki válasza:
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!:)) A Scribust kipróbáltam, de valószínűleg én vagyok csak ennyire béna, de nekem elég nehéz volt kezelni és csak az alapdolgokat sikerült megtalálni, amit Wordben is megtudtam csinálni. Most kipróbálom a másodikat, hátha jobban beválik!:)
2013. máj. 6. 09:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!