Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Játszik még valaki a Heroes...

Játszik még valaki a Heroes of Might and Magic IV-el vagy valamelyik kiegészítőjével?

Figyelt kérdés

Mert szeretnék hozzá ismertebb helyeket, magyar falvakat, esetleg az országot megépíteni a pályaszerkesztőjével.

Esetleg kipróbálná velem valaki ?

Érdemes szerintetek pontosan kidolgozni ?

2013. máj. 4. 16:01
 1/2 Gábor_79 ***** válasza:

Ja, nem igazán játszom. Kettő hónapja felraktam (IV), egyszer kipróbáltam, de úgy nem ragadt magával. Pedig én a második részen nőttem fel mondhatni.

Egyébként a magyar pálya érdekelne és érdemes is kidolgozni(bizonyos szempontból). Más az olyan pálya (élmény) aminek van lelke és a készítő is beletette szívét lelkét, mint az amelyik csak úgy van. Másik szempontból meg lehet, hogy nem érdemes - nem tudom mekkora keletje lenne. Beleölsz X hónapot, érdekel 10 vagy 100 embert -nemtudom-és annyi. Az ,hogy magyar az már leszűkíti az érdeklődők számát. Ha örmöt találsz benne akkor tessék, de jobban jársz ha olyan dologgal foglalatoskodsz ami később még hasznodra válik.

2013. aug. 30. 16:06
 2/2 anonim válasza:
Szivesen
2016. okt. 23. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!