Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Driver. Cab nem másolható -...

Driver. Cab nem másolható - xp telepítés?

Figyelt kérdés
Amikor bejött a fájlok másolása,mindig csak a driver.cab-ig jutott. ha újból kiírom,vagy másik olvasóval,akkor is. egy régebbi gépemre sikeresen feltettem,de a jelenlegire nem akar. Nincs sata alkatrész a gépemben,minden IDE. Rányomtam telepítésnél a kihagyásra,feltelepült az xp,meg minden,de ha például hangot szeretnék feltenni,akkor különféle fájlokat hiányol. Ha a wifit szeretném,annál "error setup reading initialization file". meg ilyen apróságok. Van egy másik xp-m,de z agyonbuherált fölös dolgokkal tele traktált takony. Ezt szeretném feltenni. Tipp?

2013. máj. 3. 16:10
 1/2 tiburtius ***** válasza:
melyik városban laksz? nekem van xp-m nem eredeti de mûködik.
2013. máj. 3. 21:00
 2/2 A kérdező kommentje:
Nekem is van pár,eddig mind jó volt és más gépeken most is jók. Ezen nem. De mindegy,feltettem egy buheráltat,abban volt sata driver. Bár elvileg az sp3-ban mindben kéne,de csak abban volt. Működik. Nem olyan,mint egy alap xp,de ez van. :D
2013. máj. 17. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!