Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Automatikusan fogad mindent...

Automatikusan fogad mindent az msnem. Hogy állítsam vissza hogy én fogadjam?

Figyelt kérdés

Tehát még régen valahogy beállítottam az msnembe azt, ha valaki küldd nekem valamit azt rögtön fogadja az msnen és nem tudom hogy lehet visszaállítani...:S

Légyszi segítsetek!

Köszi=)

2009. szept. 27. 21:58
 1/4 anonim ***** válasza:
azt hiszem ezt az msn plus-ban lehet beállítani,megmondanám hogyan de beszart az msn-em :/ valahol az msn plus beállitásoknál vagy varázslónál vagy mittomén hol nézzél körül,ott lesz vmi automatikus fogadás és ki kell szedni a pipát..ilyen nekem is volt régen. majd ha jó lesz az msn-em akkor segítek
2009. okt. 3. 09:32
 2/4 anonim ***** válasza:
na előző válaszadó vagyok,jó lett végre az msn-em,és igen az msn plus-ban van ez a funkció :) szóval,keress valahol olyat,hogy "Messenger Plus! szolgáltatások" (az msn 0.9-es verziónál jobb felső sarokban van egy színes folt,abban egy felkiáltójel,arra katt,és a listárol válaszd ki a "beállítások és lehetőségek" menüpontot) ha nem msn 09-ed van akkor valahol nézz körül,ott kell lennie.lényeg hogy bennt legyél a beállításoknál.Ha megvan,ott lesz 4 fül (általános,messenger,beszélgetések,testreszabás) menj rá a beszélgetések-re,és legalul van az az opció,hogy "autfelkérések automatikus elfogadása alapértelmezettként" és mellette egy négyzet ami neked ki van pipálva.na ebből most szedd ki a pipát,és a jobb alsó sarokba nyomj egy "alkalmaz" gombot. Nagyjából ennyi volt,remélem azért tudtam segíteni :D Ha nem megy,írj csak,és válaszolok :)
2009. okt. 3. 10:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Az msn plusban lehet... Általános - beszélgetések lapfül, és van ott egy olyan, hogy felkérések automatikus elfogadása alapértelmezettként, annál vond vissza a pipát :) Remélem segítettem. :)
2009. okt. 3. 10:15
 4/4 A kérdező kommentje:

igen sikerült=)

köszönöm szépen mindenkinek:D

2009. okt. 4. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!