Hogy tudom kikapcsolni Windows 7 alatt hogy ne változzon napról napra az ip címem?
Figyelt kérdés
Van egy Minecraft szerverem, csak én meg 2 barátom játszunk rajta. Az a probléma hogy minden nap változik az ip címem. Tegnap előtt 53 volt az ip cím vége, tegnap 151, ma meg 121. Hogy tudom beállítani hogy állandó maradjon az ip címem? Amikor elindítom a szervert folyton ezt írja ki míg be nem írom az újat. Tarr-os netem van 2MB-os, telefonnal és kábeltv-vel. Motorola SBV5121E Cable modemem van. Routerem nincs.2013. máj. 1. 10:32
1/2 A kérdező kommentje:
[WARNING] **** FAILED TO BIND TO PORT!
[WARNING] The exception was: java.net.BindException: Cannot assign requested address: JVM_Bind
[WARNING] Perhaps a server is already running on that port?
De ugyan ez a helyzet a Bukkitos szervernél is.
2013. máj. 1. 10:34
2/2 anonim válasza:
Remélem ez segít valamicskét: http://www.youtube.com/watch?v=Ffpb2T2Q1tA
(Amúgy nekem is Tarr-os netem van és a router szerint dinamikus az ip-m de mégse változik. Csak routerrel ha kihúzom.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!