Van olyane képszerkesztő progi, amivel különböző alapvető paraméterket: fényesség, kontraszt, stb. egy orientáció szerint átmenetesen lehet alkalmazni egy csuszka segítségével?
Hello
Amit írsz az nekem úgytűnik, h photoshopban igen dinamikus módon megoldható, ami alatt azt értem, h minden visszavonogatás nélkül is bele tudsz nyulni akárhol, és azonnal látod az eredményt.. Nagyjoból uggyanez a dolog amit leírtál csak photoshopban. Adjsutment layer alkalmazásával (az adott effekttel) és maszkolással. A maszk réteget a későbbiek során is akárhogy megvátloztathatod vagy akár transzformálhatod. és uyganez igaz az adjustment layerre ami nem permanens hanem akármikor modositható marad. Amúgy nem modnom, hogy csináld másképp, vagy fotózd újra. Tudom hogy vannak esetek kamikor már nicns rá mód és meg kell oldani.. Nagyon régi tapasztalatom van corel photopainttel és kifejezetten rossz ami a filterek minőségét illeti. Én mindenképp tanácsolom hogy legalább egy trial photoshoppal probálkozz meg.. nem kerül pénzbe. Ha nem értessz a photosophoz, irj egy privát üzit, küldj el egy képet és visszaküldök neked egy projectet amibe tudod állitgatni a dolgokat. Ennél többet nemtudok segíteni, hirtelen ennél jobb ötletem nincs.
Segítséget szeretnék kérni tőlek.
Volna néhágy fotóm,amit egy autós hirdetési oldalról mentettem el. A gond az,hogy a háttérben (vagyis jobban a kép közepén) a weboldal címe látható halványan,az érdekelne hogy hogyan tudnám belől eltávolítani a címet? Csak a puszta kép maradjon. Nézegettem már pár oldalt de sehol nem találtam megoldást. Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!