Az normális, ha nálam tökéletesen működik az Internet Explorer 9?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert sok rosszat hallottam már róla,de nekem semmi bajom vele.. Olyan mint a villám. Windows 8-on meg még gyorsabb volt!
Íme a jelenlegi konfigom:
Ezzel fut tökéletesen.
2013. ápr. 29. 20:00
1/4 anonim válasza:
Itt nem a gyorsaság a gond, hanem rengeteg lehetőséget ad a behatolásra a gépedre. Jleneleg a Chrome a legjobb böngésző( szerintem)
2/4 uno20001 válasza:
Csak azt hiszed, hogy tökéletesen működik. :)
3/4 anonim válasza:
Az explorernek nem a sebességével volt a baj igazából.
Egyrészt nagyon sebezhető (bár javítottak rajta sokat, az tény), egyáltalán nem testre szabható (kevés dologba tudsz belenyúlni, kiegészítőből elég kevés van, azoknak is a 80%-a spyware), és elég sajátosan értelmezi a netes szabványokat is (bár a 9-ben és a 10-ben javítottak ezen valamelyest).
4/4 anonim válasza:
Te nem normális vagy, hanem szerencsés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!