Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Sims 3 pets, telepítéskor azt...

Sims 3 pets, telepítéskor azt írja ki hogy nincs hely a merevlemezen, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Most kaptam meg a sims 3 pets-et, telepíteni próbálom, de azt írja ki, először frissíteni kell. rákattintok, hogy OK, de akkor azt írja ki, hogy: Nincs elegendő hely a merevlemezen a The Sims 3 frissítéséhez. A termék telepítéséhez töröld a régi, illetve felesleges állományokat! A telepítő most kilép.

Mit csináljak? Milyen állományt töröljek, és hol találom meg? át tudom állítani, hogy mondjuk ne a helyi lemez C-re, hanem a D-re mentsen? akkor megoldódna a probléma?

2013. ápr. 28. 18:59
 1/2 anonim válasza:

van amúgy elég helyed?

át tudod állítani,ha jól emlékszem,miután kiválasztottad a nyelvet,és a régiót,a haladó telepítési módot választod,és ott kijelölöd,hova telepítsen,habár szerintem célszerű lenne az egész adag simset oda telepíteni,ha esetleg nincs ott

2013. ápr. 29. 00:11
 2/2 anonim ***** válasza:

csak akkor fog működni ha ugyan arra a lemezre mented amin az alapjáték (meg ha van akkor a többi kiegészítők is) van

kevés a memóriád, ez az eset a legkellemetlenebb és a legmegoldhatatlanabb, nagyrészt azért mert nincs rá hosszútávú megoldás, gondolom a gépeteken semmi felesleges nincs tehát nem tudsz semmit kitörölni, ha még is megtennéd és telepítenéd azzal ugyan ez lenne a probléma más programok telepítésénél, több megoldás létezik:

- venni egy új merevlemezt [link] ha játszani szoktál a gépeden akkor legalább egy 500gb-osat (igaz ez nem túl olcsó megoldás)

- újratelepíteni a windowst (igaz ez esetben minden programotok el fog veszni, és újra kell telepiteni, de a lemez tiszta lesz mint új korában)

- ez a rövid távú megoldás: vezérlőpult-programok-programok eltávolítása (lehet neked nem úgy van, én windows 7-röl írok)

2013. ápr. 29. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!