Hol tudok még belépni msn-re?
Figyelt kérdés
Most új lett az msn és skypen kivűl hol tudok még belépni? ebuddy-n nem engedi..2013. ápr. 28. 15:52
1/9 anonim válasza:
Msn-nek vége. :)
Már csak a skype megy. Oda átlehetett vinni az ismerősöket is.
2/9 A kérdező kommentje:
viszont a skype meg egy szar..:D
2013. ápr. 28. 16:24
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. ápr. 28. 18:32
5/9 anonim válasza:
Nálam az ebuddy is működik, szerintem nálad is. Mikor először megpróbáltam én is rossznak hittem, de rájöttem, hogy nem vettem figyelembe valamit. Talán te se: Rámész, hogy login with msn, egy külön lapon bejön ahol be tudsz jelentkezni, majd amikor tölt, a jobb felső sarokban kattints rá, hogy "skip ad" (ez pár másodperc múlva jelenik csak meg, nem egyből), és akkor be fog jönni.
6/9 anonim válasza:
Ha érdekel még:
Átírod msnbe a verizószámot és megy tökéletesen...
[ennek a hátránya hogy msn partnereiddel is meg kell csináltatnod :D
Nekem csak 2 volt aki vel kellet de ha te soci vagy akkor inkább menj face re XD]
7/9 A kérdező kommentje:
Hol írjam át?:D leírnád részletesen amúgy sok ember van fent legalább most szűrök.:D
2013. máj. 20. 07:47
8/9 anonim válasza:
Vagy letöltheted még ezt:
Visszahozza az msn-t. De egyébként én is a verziószámot írtam át, mert akkor még nem volt ez a program, szóval nem tudom milyen, de másoknak elvileg bejött, úgyhogy biztos jó. De ha a verziószámot akarod átírni, nekem is írhatsz, segítek.
9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszi! :)
2013. máj. 20. 09:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!