Gimp/photoshop hajszínváltoztatás hogyan lehetne?
Ilyen hajszínből szeretnék szerkeszteni valósnak kinéző vöröset, barnákat, stb. [link]
Hogy tudom ezt megcsinálni? Tutorialokat találtam, de egyikkel sem tudok ilyen világosból normális hajszíneket szerkeszteni.
Durva munka, de szerintem azt mutatja, hogy az elv működik, igaz, hogy végül Rávetítést alkalmaztam Szorzás helyett:
Van viszont egy alapvető probléma: Nem a hajszínnel van a gond, hanem a részletek hiányával. A kép szét van világítva, a kontraszt (vélhetőleg mesterségesen) le van gyengítve, és amúgy is pocsék minőségű -- magyarán eleve nem természetes. Annyit megpróbáltam csalni, hogy a haj kontrasztját visszaerősítsem, de a kép annyira használhatatlan, hogy már visszanyerhetetlen a veszteség.
Normális felbontásban, jó rajzú objektívval készült kép esetén sokkal jobb eredményt lehetne elérni. Mellesleg ez is lehetne valamivel jobb, csak nem éri meg a komolyabb igyekezetet, meg aztán próbáltam gyorsan válaszolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!