Nem szűnt meg az msn? Vagy mi történt?
Figyelt kérdés
A microsoft már nagyon rég beharangozta,hogy az msn márciusban megszűnik-a skype miatt.itt van április 27.-e és még mindig betudok lépni,sőt egy ismerösömet onlne jelezte ki.Ilyenkor mi van?mégsem szünik meg? (igazából örülnék neki,jobban kézre áll mint a skype a sok lehetősége miatt,bár tudom a facechat is rátett egy lapátra,de még mindig megy.) Aki tudja a választ,annak zöld kéz megy!2013. ápr. 27. 18:33
1/1 anonim válasza:
Eredetileg március 15-én szűnt volna meg, majd lett belőle április 8, de a legújabb felállás szerint április 28-án szűnik meg véglegesen, azaz ma. Elképzelhető, hogy még hetekig működni fog valakinek, de olyan is akad, akinek már hetek óta nem működik. Nekem 5-6 napja nem jó már, kiírja, hogy telepítenem kell az újabb verzióját, azaz a skype-ot. Időbe telik, még leállítják az egész világon. (Kivéve Kínát, ott továbbra is működik majd úgy tudom.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!