Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudom a következőt...

Hogyan tudom a következőt megcsinálni Game Makerben?

Figyelt kérdés

Lehetne valamilyen módon HTML kódot beilleszteni? Szeretnék a játékomban reklámot elhelyezni, arra is gondoltam, hogy egy weblapba illesztem a kódot, ennek a weboldalnak azt a részét meg ahol a reklám van beillesztem a játékba,

de a splash webpage funkció csak full képernyőn megy.

2013. ápr. 27. 15:49
 1/1 dargos válasza:
a játékodban max úgy tudsz internetes reklámot készíteni,hogy rákatintasz majd valamire és bejön egy weblap amit te álítodtál be ezt úgy birod megcsinálni,hogy beálítod,hogy mit csináljon ha te pl rákatintassz és az object menüsornál katincs a main2 menüre ott találsz olyat,hogy Splash Webpage ott beálítod az oldal nevét és ha átálítod alul browser-ra akkor nem a játékban fogja megnyitni. remélem tudtam segíteni
2013. aug. 6. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!