Hamacsim kérdése:
Windows 8 vagy Windows 7?
Figyelt kérdés
Win8-ról néztem más kérdésnél írták, hogy gyorsabb,jobb design DE sok játékkal nem kompatibilis. Na a kérdésem,hogy MOST megéri feltelepíteni a WIN8-at a mostani Win7 helyett? Már nincsenek rajta akkora "bugok"?2013. ápr. 27. 13:55
1/5 anonim válasza:
Én eddig semmi hibával nem találkoztam a 8-nál.
2/5 geiszla válasza:
Igazából nagyon függ az ízlésedtől. Ha szereted a minimalista, metro menüt, akkor érdemes, ha nem annyira (mint pl én), akkor inkább ne rakd fel.
"helyette" nem érdemes felrakni (még), hiszen tényleg kevesebb program kompatibilis vele, érdemes lenne megvárni hogy a legtöbb program fusson rajta (arról nem is beszélve, hogy még nem is lehet tudni, mennyire lesz népszerű, lehet, hogy egyszerűen ki lesz dobva, mint a Vista)
ha fel akarod rakni, én most még mindenképp egy dual bootot ajánlanék.
3/5 A kérdező kommentje:
rendben, akkor úgy döntöttem inkább várok vele egy jó ideig:D
2013. ápr. 28. 13:09
4/5 anonim válasza:
hát szerintem ritka sz*r lett ezzel a metro stílusú dologgal,meg hogy nincs startmenü,stb...én mindenképp win7-et ajánlanék,de elgondolkoztál már valami linuxon esetleg,pl ubuntu?
5/5 anonim válasza:
Már van startmenü win 8 friss rendszer microsoft ad rá támogatást win 7 re már az én meglátásom szerint nemsokáig hisz 1 ével fiatalabb a vistánál. Elöbb utobb win 8 vagy ha jön a 9 válltani kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!