Excel 2007 probléma. Hogy lehet megoldani?
Üdv!
Egy EXCEL táblázat legfelső sorát, és legelső oszlopát egyszerre akarnám rögzíteni
De amikor rámegyek, hgy felső sor rögzítése, akkor azt megcsinálja.
Ezután rámegyek, hogy első oszlop rögzítése, ezt is megcsinálja, de ezzel a felső sor rögzítése megszűnik..
Hogyan oldható meg az, hogy a legelső sor és a legelső oszlop egyszerre legyen rögzítve?
Illetve lehetséges egy kiválasztott terület (pl. első két oszlop és/vagy első két-három sor) rögzítése?
igen, abba a cellába kattints, amelyik a kettő, sor és oszlop metszete. És ott válaszd a sor rögzítését.
(pl. első két oszlop és/vagy első két-három sor) rögzítése.
Itt kattints a C4 cellába és ott a rögzítést.
Nem jön össze, mág mindig nem megy egyszerre az oszlop és a sor, még mindig ott tartok, hogy vagy csak a legfelső sor, vagy csak a legelső oszlop...
Más fajta rögzítést nem is találok
Még egy olyan van, hogy "ablaktábla rögzítése" de az meg egy fix részt rögzít, teljesen független attól, hogy melyik cellban állok..
Cellában job klikkre nincs rögzítés opció
Beálltam a cellába, igen eddig oké
Konkrétan már egy napja szenvedek azzal, hogy az első oszlop és a legfelső sot egyszerre legyen rögzítve, de sehogy se jön össze
Eddig is ezt csináltam, de nem ment..
Érdekes, most meg megy...
Kipróbáltam egy másik doksin is, ott megint nem jó...
Aztán megnyitom megint és sikerül...
Áááá, májkro FOS......
Homegy hol nem megy, tiszta jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!