Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Excel 2007 probléma. Hogy...

Neuhauser László kérdése:

Excel 2007 probléma. Hogy lehet megoldani?

Figyelt kérdés

Üdv!

Egy EXCEL táblázat legfelső sorát, és legelső oszlopát egyszerre akarnám rögzíteni

De amikor rámegyek, hgy felső sor rögzítése, akkor azt megcsinálja.

Ezután rámegyek, hogy első oszlop rögzítése, ezt is megcsinálja, de ezzel a felső sor rögzítése megszűnik..

Hogyan oldható meg az, hogy a legelső sor és a legelső oszlop egyszerre legyen rögzítve?

Illetve lehetséges egy kiválasztott terület (pl. első két oszlop és/vagy első két-három sor) rögzítése?

2013. ápr. 27. 01:11
 1/6 anonim ***** válasza:

igen, abba a cellába kattints, amelyik a kettő, sor és oszlop metszete. És ott válaszd a sor rögzítését.

(pl. első két oszlop és/vagy első két-három sor) rögzítése.

Itt kattints a C4 cellába és ott a rögzítést.

2013. ápr. 27. 01:35
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem jön össze, mág mindig nem megy egyszerre az oszlop és a sor, még mindig ott tartok, hogy vagy csak a legfelső sor, vagy csak a legelső oszlop...

Más fajta rögzítést nem is találok

Még egy olyan van, hogy "ablaktábla rögzítése" de az meg egy fix részt rögzít, teljesen független attól, hogy melyik cellban állok..

Cellában job klikkre nincs rögzítés opció

Beálltam a cellába, igen eddig oké

Konkrétan már egy napja szenvedek azzal, hogy az első oszlop és a legfelső sot egyszerre legyen rögzítve, de sehogy se jön össze

2013. ápr. 27. 08:00
 3/6 anonim ***** válasza:
A következőre kell kattintani. Tehát felső sor és A oszlop: kattints a B2-be, és ott rögzítsd. Felső két sor és A-C oszlop: D3. Mindig az első "mozgó" cellára.
2013. ápr. 29. 23:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Ja és ezután ablaktábla rögzítése, mindig ez kell. Nem fix, hanem ahogy az előbb írtam. Valamit elnézhettél. Naponta többször csinálom.
2013. ápr. 29. 23:47
 5/6 A kérdező kommentje:

Eddig is ezt csináltam, de nem ment..

Érdekes, most meg megy...

Kipróbáltam egy másik doksin is, ott megint nem jó...

Aztán megnyitom megint és sikerül...

Áááá, májkro FOS......

Homegy hol nem megy, tiszta jó

2013. ápr. 30. 00:38
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi azért, zöldet adtam mindenkinek :)
2013. ápr. 30. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!