Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Lassú a számítógépem mit tehetek?

Lassú a számítógépem mit tehetek?

Figyelt kérdés

ujra telepités után is jelentkezik a probléma alkatrészenkéént let tesztelve minden hibátlan a gépben

de lassu fagy és használhatatlan mit tehetnék xp van rajta

windows 7 meg linuxot azért nem szeretnék mert megfogná meg netezni kell meg van fennt 1-2 játék amivel játszok és arra kelene meg netezni youtube meg stb mert az is szagat :S

xpn

a gép:

1magos 2,2ghz

1gb ram

128mb video kártya

40 gb hdd

2013. ápr. 26. 20:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Chrome rengeteget szemetel, naponta takarítok Ccleanerrel. Töltsél le a webáruházból Adblock Plus-t, hozzá magyar, román, német külső szűrőt. Ha nincs reklám, nem lesz lassú.
2013. ápr. 26. 20:57
 12/19 A kérdező kommentje:
nem a net lassu hanem ahogy nejön a windows bootoláskor is rohadt lassu 15 megy végig a csik és amikor megnyito ma sajátgépet fagy lefele az egész gép és mindenhol :S ujratrelepités után is más xp cdvel si votl telepitve akkor is
2013. ápr. 27. 10:25
 13/19 anonim ***** válasza:
mien játékokról van szó?
2013. ápr. 27. 10:49
 14/19 anonim ***** válasza:
Sokat ne várj 1 magos procis géptől. Bármit próbálsz, nem lesz sokkal gyorsabb. Felesleges progikat töröld, saját fájlokat írd ki DVD-re, takarítás Ccleanerrel, aztán futtass le lemezkarbantartót. C, Tulajdonságok, Eszközök, Hibaellenőrés. Itt mind a kettőt bejelölöd, aztán inditsd újra a gépet. Ez a CHKDSK/r parancs. Ami rossz szektorban van, azokat áthelyezi, rendet tesz a lemezen. A másik a lemez töredezettség mentesítés. Sokat javítana. Én az 1 GB-mel (igaz, a proci Dual Core) kb. fél évente szoktam lefuttattni.
2013. ápr. 27. 12:09
 15/19 A kérdező kommentje:
szoktam töeredezetség mentesiteni tegnap csináltam utojára takaritani ashampoo val szoktam pl nfs carbon nfs mw ciunter strike source cod 2 gta sa
2013. ápr. 27. 15:30
 16/19 A kérdező kommentje:
ismerösömnek van 1 3ghz es cpu ugyan ezzel a konfigal mint ez enyém és gyorsabb mint az enyém:S pedig nekem is van laptopom amibe annyi van szintén xpvel és ugyan az minden semmi baja nincs :S
2013. ápr. 27. 15:31
 17/19 anonim ***** válasza:
Kevés a RAM és a VGA
2013. máj. 2. 18:42
 18/19 csacsi2 ***** válasza:

elsősorban új a telepítés így

-Töredezett a merevlemez - töredezettségmentesítsd.

(sajnos ax xp-ben nagyon gyenge ez a funkció, keress hozzá programot)

- telepítsd a

legújabb drivereket,: (alaplapi Vezérkők mint pl. IDE,ata stb.videokártya driver,hangkártya driver és ami még kellhet...

eszközöket,: C++,.net framework(ök),Flash,JAVA

-Nincs optimalizálva az oprendszer azaz alapbeállításokon van - állítsd le a felesleges szolgáltatásokat, automatikusan induló programokat, hangold be a teljesítmény irányába a megjelenítéseket

Vannak egyéb xp javító megoldások, erre jó programok amik megteszik neked azt ami még az xp-ben nem volt beleintegrálva pl.: UDMA66 engedélyezése,csomagütemezö sávszélesség kihasználása, memoria optimalizálsás stb.(ha gondolod pm-ben a többit)

Itt van egy leírás hogy hogyan gyorsíthatsz (mind a 2 oldalt érdemes elolvasni) az xp-n:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__3..

2013. máj. 2. 18:50
 19/19 anonim ***** válasza:

Lemez-töredezettség mentesitők:

[link]

[link]

2013. máj. 3. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!