Milyen játék a Battlefield? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Nem arra vagyok kíváncsi,hogy összefoglalóan milyen hanem külön-külön. Ha valaki játszott már a battlefield 1942-vel akkor azt írja le,ha valaki a battlefield 2-vel akkor azt írja le. Ha írtok akkor azt,hogy milyen az a játék és a grafika játékélmény hangulat meg ilyenekkel jellemezétek.2009. szept. 26. 17:03
1/6 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, játszottam mind a két kiadással, a 2 nagyságrendekkel jobb kidolgozottságú, mint a 42, de a játékélmény mindkettőnél ugyanolyan pompás. A grafika a 42-nél nem kimagasló, mára már elavult, de a 2-ben csodálatos, csak bírja a géped, például olyanokra is gondoltak, hogy futás közben ha gránátot fogsz a kezedben, akkor a gránát kibiztosító karikája mozog a futástól, meg ilyenek. A füst, tűz, por is nagyon élethű. A hangok profik. Én a battlefield 2-t javasolnám, mert az újabb, jobb kidolgozottságú.
2/6 anonim válasza:
A battlefield 2142
is jó
de nekem a battlefield 2 jobban tetszik
van battlefield 1943 is
ami a bf 1942 felújitott változata
3/6 anonim válasza:
ja meg a Battlefield heroes
csak az ingyenes és nem élethű annyira
4/6 A kérdező kommentje:
Szerintetek elindul vista-n? A Battlefield 2?
2009. szept. 26. 20:01
5/6 anonim válasza:
Windows 7-en elindul nálam, gondolom vistán is.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy válaszoltatok.
2009. szept. 27. 10:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!