Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Bioshock infinite game-ből...

DamonSalvatore kérdése:

Bioshock infinite game-ből van olyan, ami XP-re is telepíthető?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy új játék, de van e olyan mód, ahogyan kompatibilissé tehetem XP-vel? Válaszokat köszi

2013. ápr. 25. 09:06
 1/7 P.O.C. ***** válasza:

Ezt a játékot csak a DirectX 10 és 11 -es verziójában készítették el. Mivel a Windows XP ezek egyikét sem támogatja így nincs, és nem is lesz Windows XP kompatibilis verzió se hivatalosan, se hack -elve.

Már vagy 3 Windows operációs rendszer létezik, ami támogatja ezeket a technológiákat. Ha a géped egyébként alkalmas lenne rá, akkor nem kell makacsul ragaszkodni egy 11 éves rendszerhez, hanem fel kell rakni ezen operációs rendszerek valamelyikét.

2013. ápr. 25. 10:56
 2/7 anonim válasza:

Vista-t bottal sem, Win8-at max egy rosszakarómnak, magamnak esetleg pár sp után és gui átalakítással.

Win7 a "legjobb rossz".

2013. ápr. 25. 11:21
 3/7 P.O.C. ***** válasza:
Meg arról sem szabad megfeledkezni, hogy 1 db számítógépre NEM CSAK 1 db operációs rendszer telepíthető (ha már minden áron XP).
2013. ápr. 25. 11:45
 4/7 anonim ***** válasza:
mi bajotok van a win7 tel ?,én miota meg jelent használóm és nincs vele bajom a win8 egy nagy @ tényleg de a win7 kiváló
2013. ápr. 25. 12:08
 5/7 A kérdező kommentje:
amúgy kösz a válaszokat, de az én gépem win7, csak kérdeztem van e xp-re valamiféle megoldás, mert egy ismerősömnek régi laptopja van, nem telepíthető rá új oprendszer, mert hihetetlenül meglassítja, és az szar, mellesleg nincs mindenkinek pénze ezért új gépet venni. Amúgy win7 szerintem jó, én sem értem mi a probléma vele, nálam még nem omlott össze, pedig éjjel nappal szinte folyamat be van kapcsolva a gép, és nem legál cuccokkal van teli, mellesleg nem egyszerű hozzá nem értő felhasználó vagyok. LÉNYEG: van, akinek muszáj egy ideig xp-t használni (amit persze nem értek, miért nem lehetett továbbra is piacon tartani)
2013. ápr. 25. 12:42
 6/7 P.O.C. ***** válasza:
100%

Hihetetlen egyeseknek milyen igényei vannak. :D

Az XP -nél újabb rendszer nem fut normálisan rajta, de elvárja, hogy egy zsír új FSP játék (aminek elődei sem a kis gépigényről voltak híresek) meg fusson. Ráadásul mindezt egy fejleszthetetlen laptopon, ami dupla fail.

Hát nem sok sütnivalója lehet a barátodnak.

2013. ápr. 25. 13:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát igen, az előzőnek igaza van, összefoglalom tömören: ha egy operációs rendszertől belassul, akkor mit gondolsz, hogy bírna egy zsír új játékot?
2013. máj. 5. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!