Miért nem megy a team fortress 2?
Figyelt kérdés
Windows 7-em van és nagyon jó processzorom 4 gb ramom és egy 1gigás videókártyám és mégis kidob játék közben,ez korábban vistánál tapasztaltam ezért is váltottam át win7-re. MI LEHET A BAJ2013. ápr. 23. 14:07
11/13 anonim válasza:
Nem lehetetlen.
Mondjuk egy ingyenes avastot rakhatnál rá.
A mobilnet, mivel nem tudom, hogy milyen, ezért nem biztos, hogy azzal van a gond.
12/13 anonim válasza:
Én inkább azt tartom valószínűnek, ami a tesómnál is történt, hogy az operációs rendszert hamisították neki mikor Windows XP-ről átált 7-re, neki is dettó ugyanez volt a problémája, pár perc után kidobta a TF2-ről egyenesen vissza a tálcára, bár hiba üzenet az volt egy kis albakban "Exception Error" szöveggel az elején.
13/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm hogy segítettél,szerintem egy vírus zabálja a gépemet,sokat segítettél,a legjobbakat.;D
2013. ápr. 29. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!