Van olyan videó lejátszó program ami tudja kezelni a HD filmeket, nem megy el a hang és felismeri a feliratot?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 22. 20:02
2/6 Komplikato válasza:
Amelyik ezt nem tudja az vagy nem videó lejátszó vagy 5-10 éves. Nekem utóbbi időben sok bajom volt a VLC-vel, újabb H264 videóknál blokkosodik, feliratok egy részénél nem kezeli ékezeteket. Ezért én áttértem az MPC HC-ra (64 bites + 64 bites K-lite), csak ott meg a fényerő állítás macerásabb. Ennek ellenére most is a VLC a kedvencem.
3/6 A kérdező kommentje:
Most fedeztem fel a GOM playert tökéletesen lejátszotta a 720p-s sorozatot és a feliratot is és nem ment el a hang.
Lehet,hogy egy jó videó lejátszónak nézek elibe?
2013. ápr. 22. 21:14
4/6 A kérdező kommentje:
VLC-vel az a gondom,hogy felismeri a feliratot de valamiért nem játsza le kiírja,hogy kikészítette de semmi több.
A bsplayert meg már el is lehet felejteni a hd-t nem bírja lejátszani...
2013. ápr. 22. 21:15
5/6 Valor válasza:
Splash Pro Ex. GPU gyorsítással játsza le a videókat, tehát nincs az idegesítő HDD-kaparás meg lassúság jelenetválasztáskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!