Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Microsoft Outlookban van...

Microsoft Outlookban van valahol /T beállítható az egyesített mappa a bejövő üzeneteknek?

Figyelt kérdés

Nem találom,az az igazság, pedig nem vagyok hülye a témához. Thunderbirdben simán meg lehetett oldani, hogy mindegyik postafiókom bejövő üzenetét egy helyen lássam, ez meg mind a hatot külön- külön mutatja.

Ötletek?

A progi pontosan MS. Office Professional Plus 2010 - azon belül pedig az Outlook.

2013. ápr. 21. 11:26
 1/1 anonim ***** válasza:
Elvileg a Fálj fülön a "Szabályok és értesítések kezelése" gombra kattintva beállíthatók mindenféle szabályok, hogy beérkezés után melyik mappába kerüljenek a levelek. Nem próbáltam ki, de akár úgy is be lehetne állítani, hogy '@' legyen akár a feladó, akár a címzett nevében, így minden egy helyre kerül. Én hagyom a külön mappákban, mert jobban tudom követni a levelezést. Így látom, hogy melyik jön "nekem", melyik az egyesületnek, melyik egy másik helyre, amiket mind én figyelek. A páromnak 2007-ese van, ami egy kupacba küldi az összes levelet, de nehezen tudja figyelni. A 2010-es amúgy a gépen is külön helyen tárolja a különböző címre érkezett leveleket, ami egy későbbi áthelyezésnén, feldolgozásnál jó lehet. Bár a gép újratelepítésénél nehezebb átpakolnai, de legalább ezek a fájlok egy mappában vannak. A 2000-esnél egy óriási pst fájl volt, ami ha túl nagy lett, kiakadt a program.
2013. ápr. 22. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!