Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Az hogy van, hogy a Windows 8...

_boti95_ kérdése:

Az hogy van, hogy a Windows 8 olcsóbb (egyes boltokban fényévekkel), mint a Windows 7?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 21. 09:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Mert a windows7 jobb mint a windows8 és ezért olcsóbban adják
2013. ápr. 21. 09:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Próbálják rátukmálni az emberekre a szart.
2013. ápr. 21. 09:46
 3/7 A kérdező kommentje:

Tudtok valami olcsó helyet, ahol a Win7 egész olcsó?

Mert ahol én néztem, ott a Win7 50000 volt, míg a Win8 pedig 15-20000.

2013. ápr. 21. 17:38
 4/7 anonim ***** válasza:
attól függ milyen win7-et szeretnél, amúgy ha interneten rendeled meg nem jársz jobban mint ha boltban veszed meg pl: (euronics) windows 7 Homepremium 30.000 kűrül van
2013. ápr. 21. 20:22
 5/7 anonim válasza:

1., illetve a 2. válaszolónak üzenném ,hogy a Windows 8 igazán is jó!

Attól függetlenül ,hogy !MÉG! nem jöttek ki rá olyan játékok, mint a Windows 7,- XP,- Vista operációs rendszerekre.

Szerintem a Windows 8 gyors,

áttekinthető,

bejön az új oldalra húzós rendszer, illetve a képernyőkezdő rendszer is.

Még sorolhatnám. Nekem már vagy 5-6 hónapja Windows 8-om van és nagyon gyors!

2013. ápr. 23. 15:05
 6/7 anonim ***** válasza:

15:05:

> a Windows 8 igazán is jó!

Engem valahogy nemigazán hatott meg.

Fura, érintőképernyőre optimalizált grafikus interfész, hülye gesztusos vezérlés, az asztali környezet ocsmány (Aero nincs), konfigurálási lehetőségek alig vannak, a vezérlőpult végletekig le van butítva... Az egész rendszernél volt egy olyan furcsa, leírhatatlan érzésem, hogy ez a rendszer engem hülyének néz. Annak idején a Mac OS X-nél éreztem ezt. Elrejti a belső működését, dugdossa előlem a belső részeit... Már a Win7-től is kiráz a hideg, de a Win8... Fél napig bírtam.

2013. ápr. 23. 17:24
 7/7 anonim ***** válasza:
1 és 2 válaszolónak ne nagyon üzend azt hogy a szar win8-ad milyen jó vedd csak nyugodtan meg a szart én maradok a jól bevált módszernél hasonlitsd össze win7-et és a win8-at a vezérlőpultban sokkal szarabb úgytudom 7 után 8 jön és egyel több mint az előző hát ebben az esetben ez nagyon nem így van én soha az életben többet nem kérek a windows8 élményeiből 1forintot nem ér ez a szar op. rendszer!!!!!!!
2013. ápr. 23. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!