Ha valaki törölte az operációs rendszert akkor a fájlok visszahozhatóak valahogy?
Letöröltem a hangkártya drivert a gépemről,el vittem egy magát profinak nevező emberhez,aki állítólag megosztva létre hozott egy C és egy D meghajtót majd minden személyes fájlomat át helyezte a D-re és ezután a Cről le törölte az xp-t,az ő elmondása szerint.
Haza hoztam és mikor bekapcsolom a gépet a monitor az írja Power saving mode és be sem jön semmi kép.a számítógép meg csak a szokásos módon zúg.
Kiveszed a lemezt a gépből, majd beépíted egy másik gépbe.
De választhatod azt a megoldást is, hogy veszel hozzá házat, és akkor kívülről dughatod rá, mint külső merevlemezt, akár azután is, miután ott betöltődött az operációs rendszer.
Miután beléptél, ott kell lennie a meghajtók között a te lemezed partícióinak is. Megnézheted, hogy mi van rajta, kimentheted az adataidat, formázhatod a partíciókat.
Használat után, ha külső lemezként dugtad rá, akkor külön leválaszthatod. Ha beépítetted, akkor csak a gép szétszedésével tudod kivenni.
De megpróbálhatod azt is, hogy egy live CD-t égetsz, majd arról bootolsz, megnézed a partíciókat, felcsatolod, megnézed, mi van rajtuk, és csinálsz velük azt, amit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!