Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha valaki törölte az operációs...

Ha valaki törölte az operációs rendszert akkor a fájlok visszahozhatóak valahogy?

Figyelt kérdés

Letöröltem a hangkártya drivert a gépemről,el vittem egy magát profinak nevező emberhez,aki állítólag megosztva létre hozott egy C és egy D meghajtót majd minden személyes fájlomat át helyezte a D-re és ezután a Cről le törölte az xp-t,az ő elmondása szerint.

Haza hoztam és mikor bekapcsolom a gépet a monitor az írja Power saving mode és be sem jön semmi kép.a számítógép meg csak a szokásos módon zúg.

2013. ápr. 20. 19:54
 1/5 anonim ***** válasza:
a monitorod nem erzekeli a szamitogepet ..
2013. ápr. 20. 19:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Dugd be a lemezt egy másik gépbe, és onnan visszamentheted a fájlokat, ha csakugyan a D-n vannak. Különben nem nagyon tudsz mit csinálni, egyes cégek foglalkoznak formázás utáni visszafejtéssel aranyáron.
2013. ápr. 20. 20:11
 3/5 A kérdező kommentje:
Értem,adj kérlek kissé bővebb leírást hogy ezt hogyan tehetem meg.Köszönöm az eddigi hozzászólásokat!
2013. ápr. 21. 10:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Kiveszed a lemezt a gépből, majd beépíted egy másik gépbe.

De választhatod azt a megoldást is, hogy veszel hozzá házat, és akkor kívülről dughatod rá, mint külső merevlemezt, akár azután is, miután ott betöltődött az operációs rendszer.

Miután beléptél, ott kell lennie a meghajtók között a te lemezed partícióinak is. Megnézheted, hogy mi van rajta, kimentheted az adataidat, formázhatod a partíciókat.

Használat után, ha külső lemezként dugtad rá, akkor külön leválaszthatod. Ha beépítetted, akkor csak a gép szétszedésével tudod kivenni.

De megpróbálhatod azt is, hogy egy live CD-t égetsz, majd arról bootolsz, megnézed a partíciókat, felcsatolod, megnézed, mi van rajtuk, és csinálsz velük azt, amit akarsz.

2013. ápr. 21. 22:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. ápr. 22. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!