Hogy kell paintból úgy feltölteni internetre képet, hogy jpg, png, vagy jpeg formátumú legyen? És hova tölthetem fel, hogy utánna url cím alapján lehessen interneten használni.
Figyelt kérdés
2013. ápr. 20. 19:49
1/4 anonim válasza:
Paintbol sehogy. Elmented a képet a kívánt formátumba és onnan ide [link] feltöltheted.
2/4 anonim válasza:
Hogyan lehet egy Paintben készült képből például jpg?
Kell hozzá egy képszerkezstő, például GIMP, ami exportál jpg-be, és meg tudja nyitni a Paintben készült képet. Ezzel tudod exportálni jpg-be vagy png-be. A jpeg az a jpg egy másik neve.
3/4 anonim válasza:
Csacskaság. A paint képes a fenti formátumokban elmenteni a képet nem kell hozzá semmi (mentés másként).Én arra utaltam hogy direkt a paintből nem lehet képet feltölteni.
4/4 tabaki válasza:
1. Nem muszáj a kepfeltoltes.hu-ra vagy hasonló helyekre feltölteni. Regisztrálj egy ingyenes szolgáltatónál (nekem az uw.hu jól bevált), és a kapott tárhelyre töltsd fel a képeidet. Ennek az az előnye, hogy utána le is tudod szedni, ha meggondoltad magad.
2. Miért nem használsz normális rajzprogramot? Rengeteg ingyenes van a neten, kár a legbénábbat erőltetni. Elsősorban a Gimp, de van egy rahedli egyszerűbb is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!