Mondanátok olyan programot, amivel az Oroszlánkirályhoz hasonló animációs filmet tudnék csinálni?
Ingyenes:
Synfig Studio, Pencil, Creatoon, Blender.
Fizetős:
Anime studio, Toon Boom Studio, esetleg Adobe Flash.
Őszintén szólva, a linkedet csak ma tudtam megnézni. Hááát...
Ezt a túrót szinte bármivel össze lehet dobni. Ha a rajzokat is a gépben akarod elkészíteni, érdemes olyan képszerkesztőt választani, amelyik rétegeket is kezel (legismertebb ingyenes a Gimp), a videószerkesztő meg tudjon kockánként is beilleszteni és áttűnéseket csinálni. Legegyszerűbb a Windows Movie Maker, csak azzal bonyodalmas élvezhető minőséget produkálni. Saját javaslatom a MonkeyJam ( [link] ), de bizonyára van még videószerkesztő, amelyik megcsinálja neked, én ezen a téren meglehetősen tájékozatlan vagyok, mert mindent Blenderben csinálok.
Amit belinkeltél, rajzok egymásután való összevágása.
Az oroszlánkirályt nagyon sok rajzoló (animátor) rajzolta meg, majd később használtak programot. Ajánlom figyelmedbe ezeket a videókat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!