Hogyan lehet eltünteni/egybeolvasztani egy partíciót az egésszel? (többi lent)
Figyelt kérdés
1db WD 1TB-os HDD-m van, és valahogy fölosztotta a rendszer... Csinált 100MB-ot saját magának "Rendszer számára fenntartott" partícióként, csak most újra rakom a gépem, és mindent letöröltem róla, csak még a partíciókat is törölni akarom, de nem engedi... Valaki tudnak segíteni abban, hogy visszaállítsam a merevlemezem olyan állapotba mintha most vettem volna meg a boltban?2013. ápr. 18. 20:01
11/12 A kérdező kommentje:
Látom már előre hogy ez így necces lesz... Úgy nagyjából értek a gépekhez, tudom őket kezelni, de ez a particionálásos rész nem igazán érdekelt annyira, hogy utána is nézzek meg számomra egy kicsit ködös is... :|
Mikor bebootolok a Windows telepítő lemezről, akkor fölajánlja, hogy egyéni vagy haladó. A haladóra rákattintva bejön, h melyik hanyadik merevlemez hanyadik partíciójára akarom telepíteni windows-t és mivel ezen már volt egy windows ezért van a 0. Lemezen 0. Partícióba 100Mb-nyi Rendszer számára fenntartott hely. Ott rámentem, hogy törlés, de csak annyi történt, hogy a partíció megmaradt, csak azt írta ki. h "Szabad hely"...
2013. ápr. 18. 20:41
12/12 anonim válasza:
Az a 100 MB most partícionálatlan terület. Törölni kéne a "C"-t is és ezen a vinyón új partíciót létrehozni. Csak el kell fogadni az általa feajánlott maximális méretét és annyi. Formázod és mehet rá a windows, persze ésszerűbb lenne egy kisebb partíció a win7 számára és egy nagyobb minden másnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!