Rendszerezö programot keresek, de melyiket?
Figyelt kérdés
Gyerekszobákat készítek hobby szinten.
Ezért a netet bújom és találok ezer ötelete, képet, cikket... Facebook-n is több lakberendezéses oldalon fent vagyok, és oda is szuper öteleteket tesznek fel. Szeretném elmenteni és rendszerezni ezeket a dolgokat. sajnos van olyan hogy csak hónapok múlva kell, és már elfelejtettem hol is volt amit keresek.
Milyen programmal tudnám ezt megtenni? Lehetöleg ingyenes legyen.
Vagy csináljak blogot? Még soha sem csináltam, de ebben müködhetne?
2013. ápr. 17. 14:16
1/2 anonim válasza:
Ha meg akarod osztani másokkal, amit ők is megtalálnak a neten, akkor vezess blogot. Ha csak magadnak kell, akkor a könyvjelzők lehetnek a legjobb választás.
2/2 A kérdező kommentje:
Na de ez szerintem gyorsan akár több száz cikk, oldal is lehet.
Mások, hogy olvassák-e nem zavar, de ha nem teszem nagy nyilvánosságra akkor gondolom senki nem olvassa.
2013. ápr. 17. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!