Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Pif kiterjesztésű fájl elindít...

Pif kiterjesztésű fájl elindítása Windows7en?

Figyelt kérdés
Van egy pif kiterjesztésű fájlom, ami elindul, ha rákattintok, de ott a menüben választva egy opciót (konkrétan egy vizsgálati tesztnek a szimulátorát), hibaüzenetet ír ki:16 bit MS-DOS Subsystem Manager: This system does not support fullscreen mode. Choose "Close" to terminate the application. Mi a teendő? A gépemen Win7 van, 32bites.

2013. ápr. 16. 22:34
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
DosBox-szal próbáld meg!
2013. ápr. 16. 22:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Pif kiterjesztést is megnyit? Mert próbáltam, de sajnos nem tudtam megnyitni (bár az is igaz, hogy nem nagyon értek hozzá).
2013. ápr. 16. 22:43
 3/5 anonim ***** válasza:
41%
Műveld magad és megérted, nem túl bonyolult a használata.
2013. ápr. 16. 22:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Azért köszi.
2013. ápr. 16. 22:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Egyébként az még mindig érdekelne, hogy hogy nyissak meg pif fájlt dosbox-al. Mert seholsem írják, hogy pif kiterjesztést dosbox-al meg lehet nyitni, nekem sem sikerült, csak exe-t, bat-ot, vagy com-ot, a régi fajták közül...
2013. ápr. 16. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!