Mi a legegyszerűbb módja videóból a hangsáv kimentésének?
Figyelt kérdés
Eddig úgy csináltam, hogy megnyitottam foobar2000-rel a videót (.mp4) és átkonvertáltam mp3-ba vagy aac-be olyan bitrátával, amilyennel eredetileg volt. Ez szerintem elég fapados módszer, és nem is az eredeti hangsávot mentem el. Valami jobb ötlet?2013. ápr. 16. 18:50
1/2 anonim válasza:
mediacoder:
megnyitod a filmet - videonál bekapcs. elől kiveszed a pipát - audionál audio másolása bepipál. Ez az eredeti sávot menti.
any video converter prof.:
megnyitod a filmet - az oldalsó menüben az alja felé általános audio formátumok - wav-ot kiválasztod
Azt tapasztaltam, hogy tömörített formátumból közvetlenül másikba konvertálni rosszabb eredményt ad, mintha először wavba alakítom át, és majd aztán azt pl. mp3ba. Szal ez a megoldás is jó eredményt ad.
2/2 anonim válasza:
Avidemux
Audio - Save Az Audiot hagyd Copyn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!