Lehet kettő iso fáljt egyesiteni hogy egy DVD-re irjam ki?
Figyelt kérdés
dvd filmeknél azt tudom hogy lehet mer utána néztem googlén, a dvdshrink progival. Na de ha játékot szeretnék egyesíteni azt lehet? vagy nem lehet?2013. ápr. 16. 17:48
1/6 anonim válasza:
Sztem ne szórakozz vele, hanem csak írd ki simán őket (ha 2GBnál nagyobb is van köztük, akkor UDF formátumban kell), aztán ha telepíteni kell, akkor meg legfeljebb bemásolod, daemon tools-szal felcsatolod, és kész. Esetleg megpróbálhatod közvetlenül a dvdről is felcsatolni, de az vszeg lelassítaná a telepítést.
3/6 tamasoft válasza:
Csak úgy, hogy mindkettőt kimásolod fájlként egyszerre a DVD-re, ha ráfér. Ezt követően virtuális meghajtóba bemountolod. De közvetlenül futatthatóként nem fog menni.
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
1,44 GB a játék, az egyik iso fálj 670 MB, a másik iso fálj 776 Mb és a 776 Mb iso fálj miatt nem akartam venni egy 90 perces 800 mb lemezt, meg itt vidéken nem is lehet kapni, csak rendelésre. na a lényeg nem akartam 800 mb cd lemezt venni emiatt, na mind1 kiirom dvd-re meg cd lemezre:)
2013. ápr. 16. 18:31
5/6 A kérdező kommentje:
lemezképfáljként
2013. ápr. 16. 18:33
6/6 anonim válasza:
Ahhoz azért már nagyon durván olcsójánosnak kell lenni, hogy a lopásra is sajnálj kiadni 40 forintot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!