Excel-ben ezt hogyan tudnám megoldani? (fontos)
Figyelt kérdés
Szöveg függvénynél elakadtam annál, hogy órán tanultuk ezt a függvényt és vagy a példa vagy valami nem jó
A megoldásnak ennek kéne lennie:
Belinszki eladott 2800,00 Ft értékű egységet
De én ezt kapom: Belinszki eladott 0731Z3119070 értékű egységet! 0731Z3119070 helyett 2800,00 Ft-nek kellene lennie! Válaszokat előre köszönöm.
2013. ápr. 15. 20:32
1/6 anonim válasza:
A példában nincs hiba, te rontottál el valamit.
2/6 A kérdező kommentje:
Értem, mert informatika órán is próbáltuk, csak valahogy mindig ez jött ki, még a tanárral se tudtuk megoldani a problémát.
2013. ápr. 15. 20:46
3/6 A kérdező kommentje:
=A2&" eladott "&SZÖVEG(B2;"Pénznem")&" értékű egységet."
Ebben lehet a hiba, vagy nemtudom hogy miért nem jön ki a 2800,00, hogyan tudnám kijavítani, hogy az jöjjön ki?
2013. ápr. 15. 20:53
4/6 anonim válasza:
Igen, ez hibás. Rosszul paraméterezed a függvényt. Az első paraméter a cella neve, a második pedig a formátuma. De ez le van írva a linken is amit mutattál.
5/6 A kérdező kommentje:
Nem lenne nagy kérés egy helyes függvény rá? köszönöm
2013. ápr. 15. 21:07
6/6 anonim válasza:
Leírhatnám, de abból nem tanulnál. Egyébként meg ott van egy teljesen helyes a linken is. Ha már olvasni se tudsz, akkor itt nagyobb problémák vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!