Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Megoldható lenne?

Megoldható lenne?

Figyelt kérdés
Tud valaki adni olyan programot,esetleg beállítási tippet,hogy a mikrofonon felvett hangot egyből lejátsza a gép?Az tudomk ,hogy windows 7-en az 1 beállítás,de xp-n megoldható-e?Mivel nekem xp-m van,válaszokat várok,előre is köszi.

2013. ápr. 14. 16:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Kifejtenéd kicsit bővebben kérlek?:)
2013. ápr. 14. 16:10
 2/7 A kérdező kommentje:
A lényeg az ,hogy elektromos gitárhoz vettem átalakítót ,de véletlenül line in csatlakozót vettem hozzá,amit ugye oda kell bedugni ahova a mikrofont,és amíg nincs erősítőm normálisan addig ezt lehetne használni kezdetlegesen,a hangot felveszi ha hangrögzítőt elindítom,meg ha Teamspeaken is mutatom valakinek akkor azok is normálisan hallják.Valahogyan meg kéne oldani amit a kérdésben írtam,hogy a felvett hangot egyből lejátssza mintha erősítő lenne,valamilyen beállítás lehetséges lenne?
2013. ápr. 14. 17:29
 3/7 anonim ***** válasza:
véletlen nincs 2 részes dugó helyed? mert pl az én gépembe 3 helyre tudom bedugni a mikrofont.. Ez egy megoldás lenne a problémádra.
2013. ápr. 14. 17:31
 4/7 A kérdező kommentje:
De nekem az lenne a lényeg,hogy ami bemegy hang a mikrofonon keresztül,azt egyből lejátssza.Mintha egy színpadi mikrofon lenne
2013. ápr. 14. 18:06
 5/7 anonim ***** válasza:
de ha teamspeaken beszéltek akkor beleszolalsz a mikrofonba azonnal halják amit mondasz, ha esetleg a mikrofonba gitároznál esetleg?
2013. ápr. 14. 18:11
 6/7 A kérdező kommentje:
azt hallják,de nálam az lenne a lényeg,hogy amit én belemondok a mikrofonba azt én is halljam egyből a hangfalon/fülesen keresztül
2013. ápr. 14. 18:31
 7/7 anonim ***** válasza:
nekem win 8 am van reméálem win 7 nél is így van de mmsys.cpl be írod a keresőbe és ott felvétel tulajdonságok figyelés/eszköz figyelése be pipálod és elvileg lehet hallani.
2013. ápr. 18. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!