Meg lehet csinálni, hogy a Google Chrome menjen ezen a gépen?
Figyelt kérdés
Windows XP-m van, 768 mb rammal, és régebben, amikor elindítottam a chrome-ot, 800 mb ramot evett, így 1 gb volt a ram használat, és fagyott, mint a fene. Ezt ki lehet küszöbölni?2013. ápr. 14. 14:55
1/5 anonim válasza:
Kiegészítők nélkül használd.
Meg kérdés miket nézegetsz vele.
2/5 anonim válasza:
Ott vmi gebasz lesz, mert nálam a firefox egész napos intenzív használat után is olyan ~500MBig megy (xpm van, 1GB rammal). De akkor bezárom a böngészőt, néha újra is csatlakozom az internethez, és hepi. A chrome-ot meg még jobbnak is tartom, csak nem szimpi nekem.
3/5 A kérdező kommentje:
Kiegészítők nélkül? Vagyis tiltsam le az avast! web repet? Aztán amit nézek vele: Google, Facebook, Gyakorikérdések.hu, néha Youtube, esetleg online játékok...
2013. ápr. 15. 15:15
4/5 A kérdező kommentje:
Most, ahogy ezt itt írtátok, letöltöttem a Chrome-ot, kitöröltem a bővítményeket és az alkalmazásokat az új lapon(mivel nem is használom őket) és most nincs semmi baj. Hasít. Ha majd bajok lesznek, megint jelentkezem.
2013. ápr. 15. 15:31
5/5 A kérdező kommentje:
Ja, és a ram használat nem megy 400 fölé!
2013. ápr. 15. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!