Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan lehet jelszó nélkül...

HardBlaster kérdése:

Hogyan lehet jelszó nélkül kitömöríteni egy . Rar file-t?

Figyelt kérdés
Van egy ilyen file-m és nem tudom kinyitni, mert a jelszó egy olyan oldalon van amin ki kell tölteni egy hirdetést. Szerintem már mindenki ismeri ezeket az oldalakat. Az a lényeg hogy ki kellene nyitnom ezt file-t és gondolom van rá valamilyen ADMIN vagy GM parancs vagy esetleg valahogy visszafejteni. De nem a brute-force programokra gondolok, hanem valamilyen file-ra amiben meg van a jelszó vagy bármi. Az a lényeg, hogy kitudjam nyitni.

2013. ápr. 13. 21:41
 1/4 anonim ***** válasza:

"a jelszó egy olyan oldalon van amin ki kell tölteni egy hirdetést"

Sztem tegyél le róla, mert a fenti állításod alapján 99,9999%-hogy átverés a dolog. Ha ki is csomagolnád, vszeg nem az lenne benne, amit vársz.

2013. ápr. 13. 22:25
 2/4 A kérdező kommentje:
egy párszor már sikerült megtalálni a jelszót és mindíg benne volt amit kerestem.
2013. ápr. 13. 22:32
 3/4 anonim ***** válasza:

És akkor is töltöttél ki hirdetéseket?

Hogy te milyen szerencsés vagy... Sztem most is biztos meg fogod találni, csak kitartás és akarat kell hozzá.

Amúgy a leírt elképzelésednek (ti. ahogy a jelszóhoz hozzá akarsz jutni) semmi alapja sincs. Ha az oldalon -ahonnan a linket szedted- nincs megadva (de néha a fájlnévben is utalnak rá, vagy megnyitva a rart, a belső info részében megadják), akkor annyi.

2013. ápr. 13. 22:45
 4/4 tabaki ***** válasza:

"valamilyen file-ra amiben meg van a jelszó vagy bármi."

Honnan tudnánk, hogy miféle fájlban lehet éppen a te programodnak a jelszava, amikor azt se tudjuk, melyik az a program? De ne fáradj a közlésével, nem valószínű, hogy ilyesmi létezik, hacsak valami warez-oldalon el nem csíped.

Milyen jelszó volna az, amit csak úgy ki lehet nyitni? A rart magának a jelszónak az alapján titkosítják, ha az nincs meg, semmilyen bűvészkedés nem csinál belőle értelmes adatokat.

2013. ápr. 14. 03:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!