Hogyan csinálhatok dubstepet Ableton Live 8-ban?
Figyelt kérdés
Eddig egy egyszerű zeneszerkesztő programot használtam, de szeretném megismerni az Ableton-t is. Már nagyjából rájövök, hogy mi hogy van, de azért nem igazán megy még minden, mint ahogy az se, hogy hogyan kell dubstepet csinálni. Azt tudom, hogy kell Operator, de nem tudom mit kell csinálni, hogy legyen "zene" is. Mit tegyek oda?
Itt ebben a videóban is pont azt nem mutatja meg, hogy hogyan teszi oda. http://www.youtube.com/watch?v=V_lX59MjAiE
Remélem értitek mit akarok :S
Válaszokat előre is köszönöm :D
Lécci ne nézzetek hülyének :P
2013. ápr. 13. 20:05
1/4 anonim válasza:
Szívesen segítek! Itt van az email címem: feicici@freemail.hu nyugodtan írj ha gond van! Mindent én se tudok de amit igen abban segítek :))
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :D
Nem tudom igazából, hogy hol kezdjem az a baj. De valahol el kell kezdeni mindent, nem nagyon értek ám hozzá :(
2013. jún. 25. 13:28
3/4 anonim válasza:
Hát mindenek elöt legyen egy kis alap tudásod aztán leírhatod az icheted :) az alapokban meg mint az elöb megmondtam segítek :)
4/4 anonim válasza:
Tanulsz sokat, gyakorolsz sokat és kitartó vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!