Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem müködik a Warcraft...

Miért nem müködik a Warcraft 3-hoz a magyarosítás?

Figyelt kérdés
Megvan a Warcraft 3 mint a 2 része, és letöltöttem a magyarosítást hozzájuk. Belépek, eddig minden jó, magyar a felirat, a menü. De elindítanék egy hadjáratot, vagy egy sima játékot, és az egész képernyő fekete, és nem történik semmi. Kilépni se tudok, meg semmitse, ujra kell indítanom a gépet. Probáltam leszedni, és akkor ment a játék, megint felraktam a magyarosítást, és megint ugyan ez a probléma. Mitől lehet, hogy tudnám megoldani. Lehet, hogy aza baj, hogy nem eredeti?
2009. szept. 23. 15:21
 1/5 anonim ***** válasza:
sztem nem raktad fel a patchet hozzá, mert van egy war3 patch azt meg kell piszkálni egy huncraft patchel is, hogy jó legyen...
2009. szept. 25. 12:25
 2/5 anonim ***** válasza:
jah, kimaradt, hogy olvasd el a read me fájlt...hasznos dolgok vannak benne...
2009. szept. 25. 12:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Vagy meg próbálhatod a magyar nyelvi fájlt átnevezni En-re és bemásolod,felülírod.
2009. szept. 25. 13:48
 4/5 anonim ***** válasza:

ez nem sima bemásolós honosítás, ez komplett honosítás, szinkronnal... itt rengeteg fájtl írnak felül amikor felrakod..sztem valami kimaradt és azért nem megy...

próbáld újra... és olvasd a read me fájlt...

2009. szept. 26. 20:15
 5/5 A kérdező kommentje:
nem szinkronos, csak feliratok kelettek volna. de mind1 már ugyis végig vittem
2009. szept. 26. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!