Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Szövegből hogy lehet dolgokat...

Szövegből hogy lehet dolgokat kikeresni az előtte és utána lévő szöveg alapján?

Figyelt kérdés

Pl. van egy ilyen:

<nobr>szöveg</nobr>

és ebből van egy csomó, mondjuk 200. Meg persze egyéb dolgok is. Hogy lehetne megcsinálni, hogy a két megadott tartomány közötti szövegeket kimásolja, mondjuk egy sorba egy szöveget?

2013. ápr. 13. 11:26
 1/5 tabaki ***** válasza:
Írsz rá egy programot, egyszerűnek tűnik. Ha nem megy, megpróbálhatom megcsinálni, de az nekem eltart egy ideig, dilettáns vagyok.
2013. ápr. 14. 04:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Ha ezt meg tudnán csinálni, nagyon megköszönném! De akkor persze úgy, hogy a megelőző és utána lévő szövegeket is meg tudjam változtatni, mert a fenti csak egy példa volt.
2013. ápr. 14. 15:54
 3/5 tabaki ***** válasza:

Ideiglenesen innen töltheted le az első próbálkozásomat:

[link]

Különösebb magyarázatot nem igényel szerintem, a programnak és a szövegnek egy mappában kell lennie, meg köll adni a beolvasandó és a mentendő fájl nevét, meg a két határolóstringet, és mehet. Tegnap éjszaka írtam, ennek megfelelően nyilván lehetnek benne félálomban észre nem vett hülyeségek, tessék tesztelni, és mondd meg, mi az, ami nem stimmel. Én ugyan nem raktam bele vírust, de ellenőrizd le, mielőtt futtatod, biztos, ami biztos.

Sajnos, a gépem rendszerlemeze tönkrement, nem tudom, mikor tudok újat venni bele, azt meg pláne a csoda tudja, mikor tudok fejleszteni a progin, addig is próbálgasd.

2013. ápr. 15. 13:13
 4/5 A kérdező kommentje:
Tökéletesen működik! Nagyon szépen köszönöm!
2013. ápr. 16. 15:00
 5/5 tabaki ***** válasza:
:)
2013. ápr. 16. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!