Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen kodeket és videoszerkes...

Milyen kodeket és videoszerkesztő progit ajánlotok?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=LvMwLgNvX3o#movie_player

Szerintem marha jó videó. Én is ilyent szeretnék csinálni az Argo káromkodásaiból összevágva. DivX kodekem van és az alap movie maker. A gond az, hogy kettéosztom a videót ott hogy : "oh, (itt) b*szd meg (és itt) bodri", de amikor lejátszanám a videót, amit kiszeltem, megy a videó, de hangja nincsen. Hogyha viszont úgy vágom el, hogy "oh, (itt) b*d meg, bodri, már másodszor ejted (és itt) le", akkor a kivágott videóban van hang, de többet hallunk, hogy: "b*szd meg bod". És ez elég idegesítő, főleg mivel ebben a másfél órás filmben van 1000 káromkodás :). Tehát mit ajánlotok? Az sem gond, ha nem ingyenes, megszerzem én :) !

2009. szept. 23. 10:59
 1/3 anonim ***** válasza:
70%
VirtualDub-bal meg lehet csinálni. Kivagdosod a részeket, és összeteszed utána azokat. [link]
2009. szept. 23. 12:10
 2/3 anonim ***** válasza:

A filmet át kellene konvertálni előbb tömörítetlen,de legalább kis tömörítésű /DV,MJPEG,/ formátumba.A hangot tömörítetlen WAV-ba.A divx-ből ilyen kis részleteket hiba nélkül egy szerkesztő sem tud kivágni.

Videó szerkesztő van bőven.

Corel Videostudio,Sony Vegas,Pinnacle Videostudio,Adobe premier,stb.

2009. szept. 23. 13:00
 3/3 A kérdező kommentje:
Megvan az Argo avi-ban (592*256 pixel; audió: 115kbps, MPEG Layer-3; videó: 25 képkocka/másodperc, 111 kbps) és eredeti DVD-ben. Melyiket ajánlatos konvertálni? És milyen programmal tudnám ezt elvégezni?
2009. szept. 23. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!