Valaki ismer ojan vidiszerkesztöt hogy felveszek egy vidit és abba beleteszek egy másikat valaki?
"Szerintem itt mindenki hülye rajtam kivül" Ennyi!
Öcsi, egy javaslatom van: keress egy hozzáértő bácsit és kérd szépen meg, hogy magyarázza el neked a dolgokat. Igaz, úgy sem fogod megérteni, mivel korodhoz képest is hülye vagy, ráadásul még írni és olvasni sem tudsz rendesen. Miután feladtad az egészet, gyere ide és kérjél szépen bocsánatot, mert itt a csapat fele apád lehetne. A szüleidnek is mutasd meg ezt a kérdést, hogy lássák, hogy a nevelés, nos, nem sikerült túl jól.
Ja, a kérdésre: Adobe After Effects, csak azért is!
G.
Hehe... valahol a minap olvastam, hogy nem a víz a hülye, ha a kacsa nem tud úszni :)
De szerintem ennyire rossz helyesírása alapból nem lehet senkinek. Vagy csak naiv vagyok?
Amúgy meg, (ha egyáltalán igaz ez az egész, nem csak trollkodik valaki), szerintem javasolhatnánk bármilyen videoszerkesztőt, hiszen minden program használatát meg kell(ene) tanulni. És hát minél többet tud, annál több ismeretet kíván a használata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!