Hogyan tudnék erre a gépre MAC OSX-et telepíteni?
Processzor: Intel Pentium Processor G645
Memória: Kingmax DDR3 4GB 1333MHz
Videókártya: NVIDIA Zotac 9600GT 512MB GDDR3
DirectX-verzió: DirectX 10
Op. rendszer: Windows 7
Alaplap: MSI H61M-P20(G3)
Merevlemez: 80 + 160 GB Seagate S-ATA
Hangkártya: Realtek HD audio (Integrált)
Optikai meghajtó: Samsung DVD író
Monitor: DELL 1908FP
És nincs Pendriveom, ellenben írható DVD-k vannak.
Felejtsd el! Ha nincs pénzed MAC-re, ne akarj MAC-et! Hiába próbálnád meg, a következő kérdésed a "miért nem megy" lenne.
A MAC OS-t MAC-re találták ki, a Hackintosh csak kínlódás és vagy megy, vagy nem.
Minek neked egyáltalán MAC OS? Van bármi okod, amiért más rendszer nem jó?
Előző:
Ez hülyeség, majdnem minden inteles gépen megy a MAC OSX.(legalábbis elég sok intelesen)
Kérdező:
Ne akarj OSX-et, elég bugyuta rendszer, nem minden a kinézet.
Telepítsd a Pearl Linux-ot, vagy a Debian 6.0-t. Esetleg Linux Mint Mate-et.
A mac osx- pont ugyan olyan (unix alapú), mint a linux, csak a linux többet tud, és szabadabb vagy benne (fényévekkel)
Kár, hogy se a google-t, se a youtube.ot nem ismered.
Egyrészt:
http://www.youtube.com/results?search_query=osx+on+virtual+p..
Másrészt, a linuxnak meg az SX-nek ugyan olyan kernele van, csak módosításokkal, szerinted akkor linuxon miért ne lehetne rá programozni?
Ez olyan, mintha windows 7-re is lehet XP-n programot írni...Sőt, linuxon is.
Ne vedd sértésnek, nem lekezelő a válasz,(legalábbis én nem annak szántam) csak tudod elképzelem, hogy ül az ember a gép előtt és ahelyett, hogy 30másodperc leforgása alatt rákeresne, hogy HOW TO INSTALL OSX TO PC, vagy valami hasonló kulcsszavak, tesz ide egy kérdést, majd a hozzáértő (persze gondolom rengeteg szoftvert fejlesztett, ezért tudja mit min lehet programozni...) ismerős azt mondta, hogy...
Szóval érted.
Amúgy emg megmentettelek attól a pénzkidobástól, amibe egy OSX kerül, mert amúgy meg mire használnád?
Netezni meg tényleg tök jó egy ingyenes Linux, ha csak netezek, vagy filmet nézek én is a Debiant indítom el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!